Aktivne sestavine

Ena izmed naših glavnih sestavin je patentiran bio-aktiven 2QR-kompleks (izgovarja se “to cure”, kar pomeni odpraviti), ki je izdelan na rastlinski bazi. Mi verjamemo, da je bolje obnoviti naravno ravnovesje vagine, ki vas varuje pred težavami, – kot pa samo zdraviti simptome. Ta metoda je učinkovita, nudi takojšnje olajšanje, preprečuje ponavljanje težav in nima znanih stranskih učinkov.

Kaj je 2QR-kompleks?

2QR-kompleks ima edinstveno sposobnost nevtraliziranja škodljivih mikrobov, kot so glivice in škodljive bakterije. Lahko se uporablja vzporedno z drugimi zdravili.

2QR-kompleks je pridobljen iz soka listov Aloe Barbadensis in je naraven proizvod. Pridobivamo gel aloje iz različnih izvorov, kot so Curacao, ZDA, Južna Afrika itd. Glede na izvor, na obseg količine sonca, dežja in glede na čas žetve lahko barva variira od transparentne do barve svetlega oziroma temnega jantarja. Tudi vonj lahko variira glede na regijo, kjer je Aloe Barbadensis bila požeta.

Varnost in učinkovitost naših Multi-Gyn izdelkov je zagotovljena neglede na barvo gela. Prosimo vas, da ne odlašate in takoj stopite v stik z nami v primeru morebitnih vprašanj ali če dvomite o kakšni barvi.

Antibiotiki/Antimikotiki

Antibiotiki/antimikotiki se običajno predpisujejo za zdravljenje vaginalnih težav in infekcij. Medtem ko so lahko učinkoviti, tako da se znebijo vaginalnih infekcij, imajo tudi močan vpliv na preostanek vašega telesa.

Metronidazol je antibiotik, ki ga pogosto predpisujejo pri zdravljenju bakterijske vaginoze. Medtem ko uporabnik jemlje metronidazole lahko ima neprijetne stranske učinke kot so pospešen srčni utrip, občutek podkožne toplote, pordelost, občutek skelenja,slabost ali bruhanje.

Multi-Gyn proizvodi delujejo tako, da ponovno obnovijo ravnovesje naravne vaginalne flore, nimajo vpliva na preostali del vašega telesa in nimajo znanih stranskih učinkov. Poglejte si več o tem, kako Multi-Gyn proizvodi delujejo in o njihovih učinkih na vaše telo!

Poglejte si več o učinkih in preizkusite naš selektor proizvodov, da bi našli najboljši proizvod za vas!