Kako deluje

Multi-Gyn proizvodi odpravljajo in preprečujejo vaginalne težave tako, da obnavljajo naravno ravnovesje vaše vaginalne flore. Neravnovesje vaginalne flore je eden najpogostejših vzrokov za težave, kot so srbenje, izcedek, suhost ali neprijeten vonj. Z obnovitvijo tega ravnovesja vam Multi-Gyn proizvodi nudijo takojšnje olajšanje ter vam tudi pomagajo preprečiti bodoče ponovitvene težave.

Učinki in stranski učinki

Naši proizvodi so večinoma sestavljeni iz naravnih sestavin. Ena najpomembnejših sestavin je 2QR-kompleks (izgovarja se “to cure”, kar pomeni odpraviti), ki je naravna sestavina pridobljena na osnovi rastlin. 2QR-kompleks nevtralizira škodljive bakterije in glivice tako, da prepreči, da se te sprijemajo s tkivom. To podpira naravni način zdravljenja in ravnovesje vaginalne flore. 2QR-kompleks nima znanih stranskih učinkov.

Odpravljanje in preprečevanje

Po nanosu na intimni predel bodo imeli Multi-Gyn proizvodi takojšen učinek olajšanja pri težavah kot so srbenje in vnetje. Če imate infekcijo kot je bakterijska vaginoza ali sor (vaginalno infekcijo z glivicami), vam bodo proizvodi nudili takojšen občutek olajšanja težav kot tudi odpravljanja infekcije.

Proizvodi se lahko uporabljajo tudi za preprečevanje težav in infekcij. Ali niste prepričani, kateri proizvod bi uporabili?
Preizkusite naš selektor proizvodov.