BioClin je izvedel različne klinične študije. Poglejte si spodaj naveden seznam. Za več informacij vas vabimo, da stopite v stik z nami.

Klinične študije z Multi-Gyn ActiGel*-om..

1.  Poročilo na osnovi raziskovalne študije z ActiGel-om pri ženskah z vaginalnimi težavami.
Multi-Gyn ActiGel se je izkazal za koristnega pri ženskah, ki so imele vaginalne težave in bil je tudi koristen kot podpora pri odpravljanju spodaj navedenih bolezni kot so bakterijska vaginoza (ne specifičen vaginitis) in kandida vaginitis. Študija se je izvajala od oktobra 2013 do januarja 2013 v Tokiu med 50 ženskami starimi od 21 do 61 let.
Japonska 2013. Kunio Kitamura, MD, Yukihiro Shibui, MD, Kanako Hanaoka, MD, Sayoko Makabe, MD, Harumi Kubo, MD.

2. Anketa opazovalne farmacije o učinkovitosti Multi-Gyn ActiGel –a pri obravnavi ne- težavnih vaginalnih bolezni.
Študija med 390 italijanskimi ženskami starimi med 15 in 65 let kaže, da se Multi-Gyn ActiGel smatra kot učinkovita obravnava pri vaginalnih težavah.
Italija 2013. Corman S.P.A.

3. Prvotna obravnava in olajšanje pri Bakterijski Vaginozi – povezanih vaginalnih težavah z Metronidazolom in Multi-Gyn ActiGel-om.
Študija domneva, da Multi-Gyn ActiGel nudi alternativen način k intervenciji z antibiotiki kot prvotno obravnavanje BV in povezanih simptomov. Študija se je izvedla med 47 podobno starimi ženskami v Srbiji, ki so imele težave povezane z Bakterijsko Vaginozo.
European Obstetrics & Gynaecology, 2012;7(2):103–6. Tatjana Bojovic, Djordje Bojovic, François-Xavier Boyer de La Tour 2 and Babet te Lamers.

4. In vitro študija učinkov gelov za lastno nego na želeno in neželeno vaginalno mikrobioto.
Multi-Gyn ActiGel kaže najmanj škodljive učinke na laktobacile in tako se zdi, da je najbolj primeren proizvod v primerjavi z drugimi testiranimi geli za lastno nego. Študija se je izvedla in vitro v septembru 2012 na Nizozemskem.
European Obstetrics & Gynaecology, 2012;7(2):111–4. Joke A.M. Dols, MD,1,2 Mathilde E. Boon, MD, PhD,2.

5. Pilotska študija za evalvacijo učinkovitosti Multi-Gyn-a pri obravnavi ne-specifičnega vulvitisa in vaginitisa.
Lahko zaključimo, da Multi-Gyn Gel nudi veliko olajšanje pri težavah ne-specifičnega vulvitisa in vaginitisa (64%) ter pogosto popolno odpravo. 50 pacientov je sodelovalo v tej pilotski študiji z Multi-Gyn Gel-om v primeru, ko ni bilo mogoče postaviti diagnoze za vzrok vnetnih težav.
Neobjavljen kontroliran klinični preizkus s strani BioClin B.V, Delft, August 2006. Dr. G. Beyer, Dr. W. F. Beelaarts van Blokland, Dr. R. M. Gaaymans, Dr. M. C. Dersjant,Dr. M. Csanky, Dr. M. E. Boon and Dr. D. Goedhart.

6. Olajšanje in preprečevanje pri vaginalnih težavah pri ženskah v (Post) Menopavzi.
Lahko zaključimo, da je kislinski gel koristen vendar 2QR komponenta v Multi-Gyn ActiGel-u ima močno dodano vrednost pri olajšanju in preprečevanju vseh pogostih vaginalnih težav. Na začetku študije so opazovali 68 žensk. Vaginalna suhost je bila najpogosteje omenjena težava.
Neobjavljen kontroliran klinični preizkus s strani BioClin B.V, Delft, October 2005. Dr. Boris Divic, Dr. Marta Savic, Dr. Zoran Sretenovic, Dr. Marjan Huljic, Sanja Djurovic, Gordana Obradovic-Hajdukovic and Dr. Matthijs Boon.

7.  Multi-Gyn Gel pri preprečevanju in obravnavi Bakterijske Vaginoze: evidenca osnovana na citološki evalvaciji.
Rezultati študije kažejo, da je reden nanos Multi-Gyn Gel-a učinkovito orodje za preprečevanje in obravnavo prekomerne razraščenosti kokoidov in ponovitve Bakterijske Vaginoze. V tej študiji so zbrali brise skupine 40 udeležencev in jih pregledali.
Neobjavljen kontroliran klinični preizkus s strani BioClin B.V, Delft, August 1999, Dr. Mathilde E. Boon; Dr. Annelize Goedbloed.