Opis proizvoda


Multi-Gyn ActiGel nudi neposredno olajšanje pri srbenju, razdraženosti, občutljivosti, pordelosti ter ranljivosti povezano z bakterijskimi težavami. Odpravlja in preprečuje bakterijsko vaginozo (BV) ter druge bolezni, kot sta nezaželen izcedek in neprijeten vonj.


Naložite si oglas


Vprašanja potrošnikov


Kako pogosto moram uporabljati Multi-Gyn ActiGel?
Za odpravljanje vaginalnih težav vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel pet dni zapored dva krat na dan.

Kdaj bom začutila učinek?
Lahko začutite takojšen učinek, še posebej pri simptomih, kot so razdraženost in srbenje. Vendar se to lahko pri vsaki osebi razlikuje. Zato vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel najmanj 5 dni, da bi odpravili simptome.

Ali ima Multi-Gyn ActiGel kakšne stranske učinke?
Ne, nobeni stranski učinki niso znani.

Moje težave so izzvenele, ali moram nadaljevati z uporabo Multi-Gyn ActiGela?
Ne, nobene potrebe ni, da bi nepretrgano uporabljali Multi-Gyn ActiGel. Če želite, lahko nepretrgano uporabljate Multi-Gyn ActiGel nekaj krat na teden.

Ali Multi-Gyn ActiGel vpliva na uporabo antibiotika?
Ne, Multi-Gyn ActiGel ne vpliva negativno na antibiotik. Dejansko vam svetujemo, da uporabljate Multi-Gyn ActiGel vzporedno z antibiotičnim zdravljenjem ali po njem. Ker je antibiotik zelo učinkovit pri uničevanju bakterij in zato poruši vaginalno ravnovesje. Multi-Gyn ActiGel vam bo pomagal obnoviti zdravo vaginalno ravnovesje po uporabi kakršnega koli antibiotika.

Ali moram uporabiti polno tubo?
Uporaba Multi-Gyn ActiGela vam nudi neposredno olajšanje vaših težav. Za učinkovitost je potrebna samo količina prstne konice (2 ml).

Če imate kakršne koli dodatne težave ali vprašanja, se obrnite na nas.