Zakaj uporabljati Multi-Gyn

Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1996 med drugimi od Annelize Goedbloed, medicinske biologinje. Želela je dati ženskam alternativo k standardnim zdravljenjem pri vaginalnih težavah, ki lahko imajo močne stranske učinke in lahko povzročijo povratne težave.

Multi-Gyn je popolna kolekcija izdelkov za lastno intimno nego.

Pri Multi-Gyn-u resnično razumemo potrebe žensk, ki zadevajo vaginalne težave v oziru, kako to vpliva na njihovo življenje. Zato nudimo proizvode, ki omogočajo takojšnje olajšanje pri vaginalnih težavah na naraven način, za katere ni znano, da bi imeli stranske učinke. Naši proizvodi so osnovani na edinstvenem 2QR-kompleksu (izgovarja se “to cure”, kar pomeni ozdraviti), ki obnavlja in normalizira naravno floro vagine.


 

Kako deluje

Multi-Gyn proizvodi obnavljajo in varujejo naravno ravnovesje vagine. Kadar je vaginalna flora v ravnovesju, je naravno zaščitena pred bakterijami in pred glivicami, ki povzročajo težave. Kadar se to ravnovesje poruši, se lahko razvijejo težave, kot so srbenje, izcedek, neprijeten vonj ali suhost.

Naši izdelki delujejo tako, da optimizirajo vašo naravno floro in podpirajo razmnoževanje koristnih bakterij, ki vas pomagajo zaščititi pred težavami in infekcijami.Naši proizvodi

Multi-Gyn nudi popolno kolekcijo izdelkov za intimno nego. Nudimo izdelke za odpravljanje in za preventivo pri vaginalnih težavah, kot so srbenje, suhost, izcedek ali neprijeten vonj kot tudi pri bakterijski vaginozi in pri kandidi.

Ali niste prepričani, kateri proizvod bi uporabili? Uporabite naš selektor proizvodov in najdite pravi izdelek za vas!